Ak Partili Kadınlardan 'Kadına Karşı Şiddete Hayır' Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kadınlardan 'Kadına Karşı Şiddete Hayır' Yürüyüşü

Ak Partili Kadınlardan \'Kadına Karşı Şiddete Hayır\' Yürüyüşü

Kampanya nedeniyle bir araya gelen yaklaşık bin 500 kadın, Galatasaray Lisesi önünden Taksim Meydanı'na kadar yürüdü.

22.11.2012 16:12

Kampanya nedeniyle bir araya gelen yaklaşık bin 500 kadın, Galatasaray Lisesi önünden Taksim Meydanı'na kadar yürüdü.

Yağışlı havaya rağmen yürüyüşlerini gerçekleştiren kadınlar, sarı eldivenler giydiler.

Yürüyüşe destek veren erkeklerin 'Söz veriyoruz kadına şiddet uygulamayacağız" yazılı pankart taşıması dikkat çekti. Haber-Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL DHA)

'KADINLARIN YANINDAYIZ'

Yürüyüşe katılarak AK Partili kadınlara destek veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da kadınların yanında olduklarını söyledi. Demircan, 'Bu dünyada her yerde şiddetle ilgili insanlık sıkıntı yaşıyor. Güçlünün güçsüzü ezdiği bir dünya adaletli bir dünya değildir. Kadın en nadide varlık. Kadına duyarlılık üzerinden bu yürüyüşün yapılması çok anlamlı" diye konuştu. Yürüyüşte erkeklerin 'Söz veriyoruz kadına şiddet uygulamayacağız" yazılı pankart taşıması dikkat çekti. Öte yandan Ak Partili kadınlar Taksim Meydanı'nda kurdukları çadırda şiddete uğrayan kadınların sorunlarına çözüm bulmak için 4 gün boyunca hizmet verecekler. Çadırda kadınları dinlemek için gönüllü avukatlar ve psikologlar hazır bulunacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Kadınlardan 'Kadına Karşı Şiddete Hayır' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement