Akıl Hastanesinden Kaçarken Demirlere Saplandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akıl Hastanesinden Kaçarken Demirlere Saplandı

Akıl Hastanesinden Kaçarken Demirlere Saplandı
13.05.2012 15:29

Kayseri'de kaldığı akıl hastanesinden kaçmaya çalışan bir kişinin ayağına demir parmaklık saplandı.

Kayseri'de kaldığı akıl hastanesinden kaçmaya çalışan bir kişinin ayağına demir parmaklık saplandı. Yaralanan şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'nde kalan 27 yaşındaki M.Ü.'nün öğle saatlerinde kaçmaya çalıştığı öğrenildi. M.Ü.'nün çıktığı demir parmaklıklarda dengesini kaybettiği ve sol ayağından yaralandığı bildirildi.

Demir parmaklıklara asılı kalan M.Ü.'ye ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 15 dakikalık bir müdahalenin ardından asılı kaldığı yerden çıkarılan M.Ü. ambulansa konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sol ayağından yaralanan M.Ü.'nün tedavisine başlandığı olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı bildirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akıl Hastanesinden Kaçarken Demirlere Saplandı - Son Dakika


Advertisement