Kırşehir'de akıl sağlığının bozuk olduğu öne sürülen bir şahıs, "her yer deli doldu" diyen muhtarı tabanca ile vurarak öldürdü.
Olay, Özbağ Kasabası'nın Örcün Mahallesi'ndeki bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, akıl sağlığı bozuk olan ve bu yönde raporu bulunan Ahmet D., kahvehanede "her yer deli doldu" diyen Örcün Mahalle Muhtarı Ali Memiş'i tabanca ile vurdu. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan Ali Memiş, ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Memiş'in cenazesi, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştıra Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından gözaltına alınan Ahmet D., Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlının, eşini bıçakla yaralamaktan sabıkası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KIRŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Akıl Sağlığı Bozuk Şahıs, 'Her Yer Deli Doldu' Diyen Muhtarı Öldürdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.