Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor - Son Dakika
Güncel

Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor

Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor

Osmancık Akören Köyünde, ana cadde ve sokaklarına kilitli parke taş döşenmeye başlandı.

03.06.2013 10:28  Güncelleme: 10:39

Osmancık Akören Köyü'nde yaşayan vatandaşlar, köylerine kilit parke taşı döşenmesi dahil yapılan tüm hizmetlerden dolayı, Milletvekili Dr. Cahit Bağcı' ya teşekkür ettiler

"Çorum İl Özel İdare Genel Sekreterliği" nin bütçesinden Osmancık İlçesi Akören köyüne 3 bin beşyüz ve 6 bin beşyüz olmak üzere toplam 10 bin metre kare kilit parke taş döşendiğini ifade eden Köy Muhtarı Erol Kalabalık, Daha önce geçen dönem de köylerinin alt yapısı olan, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapılarak tamamlandığını dile getirerek, içme suyu pompası ile ishale hattının da yenilendiğini vurguladı.

İl Genel meclisi üyesi Recep Öztürk ve köyün ileri gelen kişileri ve azaları ile çalışmaları yerinde inceleyen muhtar Erol Kalabalık, köy halkının yapılan bu çalışmalardan son derece hoşnut ve memnun olduğunu dile getirdi.

Köylü vatandaşlarımız adına başta Milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı'ya, Milletvekillerimize, İl Genel meclisi üyelerine, AK Parti Çorum il başkanı Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti Osmancık ilçe başkanı Av. Oğuzhan Kaya'ya, İl Özel idaresi mensuplarına Genel Sekreter Ömer Arslan'a ve emneği geçen tüm görevlilere sonsuz şükran ve teşekkür ettiklerini vurgulayan Köy Muhtarı Erol Kalabalık, köyümüz köy olalı böyle yatırım görmedi. dedi.

Köy Muhtarı Kalabalık, "Köy içindeki sokakların boyutuna göre taş döşeniyor ve burada gerçekten son derece güzel bir çalışma ortaya çıktı. Okula giden çocuklarımızın artık ayakları çamur olmayacak. Taş döşenen sokaklarda çocukların mutlu bir şekilde oyun oynamasını, sevinmesini görmek bizi mutlu ediyor. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement