AKP Önünde Polis Müdürüne Şehit Annesinden Şefkat Tokatı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AKP Önünde Polis Müdürüne Şehit Annesinden Şefkat Tokatı

AKP Önünde Polis Müdürüne Şehit Annesinden Şefkat Tokatı
06.12.2013 15:48  Güncelleme: 15:51

Şehit aileleri Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasını protesto etmek için genel merkez önünde basın açıklaması yapmak istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi önüne gelen şehit aileleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasını protesto etmek için genel merkez önünde basın açıklaması yapmak istedi. Genel Merkez girişinde basın açıklamalarını okumak isteyen şehit aileleri ile polis müdürleri arasında yer tartışması yaşandı. Polisin gösterdiği yerde açıklamalarını yapmak istemediklerini söyleyen şehit aileleri ile polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Polislerin gösterdiği yerde grup adına açıklama yapan Şehit Deniz Piyade Astsubay Serhat Gençer'in babası Mehmet Gençer, Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da Barzani ile buluşmasına tepki gösterdi. Açıklamanın ardından şehitlere takılan madalyaların yaptırdıkları benzerlerini açıklama yapılan yere bıraktı.

POLİS MÜDÜRÜNE ŞEHİT ANNESİNDEN ŞEFKAT TOKATI

Şehit aileleri ile polis müdürleri arasında yer tartışmasının yaşandığı eylem sonrasında, kameralara ilginç görüntüler takıldı. Tartışmaya taraf olan polis müdürü, öğretmen olduğu öğrenilen şehit annesinin elini öptü. Şehit annesi ise "niye izin vermediniz?" dediği polis müdürüne şefkat tokatı attı. Polis müdürü ise şehit annesinin elini öperek birbirlerine sarıldılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AKP Önünde Polis Müdürüne Şehit Annesinden Şefkat Tokatı - Son Dakika


Advertisement