Akraba Ailelerin Kız Kaçırma Kavgası - Son Dakika
Güncel

Akraba Ailelerin Kız Kaçırma Kavgası

Akraba Ailelerin Kız Kaçırma Kavgası

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde kız kaçırma meselesi yüzünden iki akraba aile arasında, silahlı, taşlı ve sopalı kavga çıktı.

03.01.2011 18:40

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde kız kaçırma meselesi yüzünden iki akraba aile arasında, silahlı, taşlı ve sopalı kavga çıktı. Kavga sonunda her iki aileden 8 kişi yaralandı.

Nusaybin İlçesi'nde kız kaçırma meselesi yüzünden iki akraba aile arasında bugün akşam saat 16.30 sıralarında tartışma çıktı. 8 Mart Mahallesi'nin İpek Yolu mevkiinde yaşanan tartışma, silah, taş, ve sopaların da kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Yaklaşık yarım saat süren kavga sonunda her iki aileden, 22 yaşındaki Abdulkadir, 34 yaşındaki Halis, 43 yaşındaki Vezir, 25 yaşındaki Kahraman ve Ferhat Turan ile isimleri belirlenemeyen 2 kadın ve 1 erkekle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.

Yaralılar, çevden yetişen vatandaşların yardımıyla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olayla ilgili, kavganın yaşandığı mahalle ve hastane acil servisine çevik kuvvet ekibi sevkedildi. Kavga ile ilgili güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akraba Ailelerin Kız Kaçırma Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement