Aksa Jeneratör Servis'ten 7/24 Müşteri Memnuniyeti - Son Dakika
Güncel

Aksa Jeneratör Servis'ten 7/24 Müşteri Memnuniyeti

Aksa Jeneratör Servis\'ten 7/24 Müşteri Memnuniyeti

Aksa Jeneratör, Servis çalışanlarına 11-13 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya Mirada Del Mar otelde satış sonrası hizmet, iş güvenliği ve müşteri ilişkileri konulu eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

18.03.2016 10:03  Güncelleme: 10:09

Dünyanın ilk beş jeneratör firması arasında yer alan Aksa, dünya dinamiklerini yakından takip ederken, çalışanlarını da verdiği eğitimler ile destekliyor. Antalya Mirada Del Mar otelde 11-13 Mart arası gerçekleştirilen toplantıda Aksa Servis çalışanlarına dönük eğitimler düzenlenerek iş sağlığı güvenliği konusuna dikkat çekildi. Aksa Servis ve Aksa Kiralama olarak 300 kişinin katıldığı eğitim toplantısında satış sonrası hizmet, iş güvenliği ve müşteri ilişkileri konuları üzerine eğitimler verildi.

Müşteri memnuniyeti ve iş güvenliği ön planda

Gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili Aksa Servis ve Yedek Parça Genel Müdürü Ömer Saner şunları söyledi: "Aksa Jeneratör olarak dünyanın birçok ülkesine jeneratörlerimizi ulaştırıyoruz ve satış sonrası hizmet sağlıyoruz. Dünyanın en büyük ilk 5 üreticisi arasında yer almamızı sağlayan kriterler arasında hem kaliteli ürün hem de kaliteli hizmet yer alıyor. Bu açıdan Aksa Jeneratör olarak kendi içimizde gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarını önemsiyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından Antalya'da gerçekleştirdiğimiz eğitime katılım gösteren arkadaşlarımız, 7/24 müşteri odaklı, sahada birebir müşterilerimiz ile Aksa Jeneratör markasını bir araya getiren en önemli temsilcilerimizdir. Burada müşteri odaklı ve güvenilir marka imajımız doğrultusunda Aksa Servis ekibimize müşteri ilişkileri ve iş sağlığı güvenliği eğitimleri verdik. Aksa Jeneratör olarak müşterilerimize her zaman kusursuz hizmet sunmayı amaçlarken, iş güvenliğine de dikkat çekerek çalışanlarımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz."

3 kıtada bulunan üretim tesislerinde jeneratör üretimi yapan Aksa, bir yıl içerisinde 40 bin jeneratör üretimiyle birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılıyor. Gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları aldığı ödüller ile kanıtlayan Aksa Jeneratör, 160 ülkeye yaptığı ihracat ve jeneratör sistemleri konusunda eğitimli kadrosuyla ihtiyaç duyulan hizmetleri bir arada sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksa Jeneratör Servis'ten 7/24 Müşteri Memnuniyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement