Aksaray'da sulama kanalında ceset bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da sulama kanalında ceset bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray\'da sulama kanalında ceset bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde sulama kanalında bulunan cesedin, 45 yaşındaki Şengül K'ye ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, kadının ölümüyle ilgili eşi Y.K. ve üvey oğlu Ö.K.'yi gözaltına aldı. Şengül K'nin, Y.K. ile boşanma aşamasında olduğu ve 6 ay önce kızıyla ayrı bir evde yaşamaya başladığı öğrenildi.

25.06.2023 14:56

Aksaray'da bir kadının cesedinin sulama kanalında bulunmasıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Laleli Mahallesi'nde sulama kanalında dün vatandaşlar tarafından bulunan cesedin, 45 yaşındaki Şengül K'ye ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kadının ölümüyle ilgili eşi Y.K. (49) ile üvey oğlu Ö.K'yi (20) gözaltına aldı.

Şengül K'nin, Y.K. ile boşanma aşamasında olduğu, 6 ay önce kızıyla ayrı bir evde yaşamaya başladığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da sulama kanalında ceset bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement