Akseki Belediyesi Rasih Kaplan Parkı'na Yeni Proje Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Akseki Belediyesi Rasih Kaplan Parkı'na Yeni Proje Hazırladı

24.02.2016 09:17

Akseki Belediyesi bünyesinde kira sözleşmeleri ile faaliyet gösteren ve Cumhuriyet Meydanı yanında bulunan Rasih Kaplan Parkı'na yeni proje hazırlandı.

Akseki Belediyesi bünyesinde kira sözleşmeleri ile faaliyet gösteren ve Cumhuriyet Meydanı yanında bulunan Rasih Kaplan Parkı'na yeni proje hazırlandı.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezine gelen misafirleri rahatça ağırlayabilecekleri, yöreye özgü yemekleri tattırabilecekleri ve her yönüyle Akseki'ye yakışır bir proje ile Rasih Kaplan Parkı'nı canlandıracaklarını bildirdi.

Parkı belediyenin işleteceğini belirten Uysal, şöyle konuştu:

"Restoranda yöremize ait günlük yemek çıkarılacak. Bunun yanında eski düzeninde olduğu gibi daha çok çeşit bulunduran bir kafeterya da Rasih Kaplan Parkımızın yeni projesinde mevcut. Burada Akseki Belediyesi olarak amacımız hem halkımıza daha iyi hizmet sunmak hem de vatandaşlarımızın gün içerisinde yoğun iş tempolarının stresini kafemizde atabilmeleri."

Akseki mimarisine uygun olarak hazırlanan projenin 2016 yaz sezonuna bitirileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Belediyesi Rasih Kaplan Parkı'na Yeni Proje Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement