Akyurt Gençlik Ve Spor İlçe Müdürünün Borç İntiharı - Son Dakika
Güncel

Akyurt Gençlik Ve Spor İlçe Müdürünün Borç İntiharı

Akyurt Gençlik Ve Spor İlçe Müdürünün Borç İntiharı

Kredi Borcu Bulunan Adnan Siper, 'Sevdiklerimden Ve Ailemden Özür Dilerim' Notu Bırakarak Canına Kıydı.

22.11.2010 13:58

DHA ANKARA - AKYURT GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜNÜN BORÇ İNTİHARI

KREDİ BORCU BULUNAN ADNAN SİPER, 'SEVDİKLERİMDEN VE AİLEMDEN ÖZÜR DİLERİM' NOTU BIRAKARAK CANINA KIYDI

Ankara'nın Akyurt İlçesi'nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Adnan Siper'in cesedi, Çubuk İlçesi'ndeki bir sitenin yanında bulunan bahçedeki ağaçta asılı bulundu. Yüklü miktarda kredi borcu bulunan Siper, ailesine hitaben kısa bir not yazarak sevdiklerinden özür diledi.

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde oturan 50 yaşındaki Adnan Siper, yaklaşık 4 yıldır Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapıyordu. İntihar olayı, Çubuk İlçesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi sakinleri tarafından Ahi Evran Sanayi Sitesi yanında bulunan bir bahçede ağaca asılı bir erkek cesedi görmesiyle ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı inceleme sonucu, cesedin Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Siper'e ait olduğu ortaya çıktı. İlçede yaklaşık 4 yıl görev yapan evli ve biri üniversitede okuyan 18 yaşında, diğeri de üniversite mezunu 25 yaşında olmak üzere 2 erkek çocuk babası olan Adnan Siper'in, intiharı, dün gece saat 02.00 sularında gerçekleştirdiği belirtildi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde kredi çekerek ev aldığı belirtilen Adnan Siper'in, her gün görev yaptığı Akyurt'a gittiği öğrenildi. Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Adnan Siper'in yakınlarına yüklü miktarda çektiği krediyi geri ödemekte zorlandığını söylediğini öğrendiğini belirtti. Kaymakam Yiğit, bunalımda olduğunu hissetmediği Siper'in yakın arkadaşlarına sıkıntı içinde olduğunu belirttiğini öğrendiğini açıkladı. Siper'in ölmeden önce "Ailemden ve sevdiklerimden özür dilerim," diye kısa bir not yazdığı öğrenildi.

Görüntü dökümü:

- Adnan Siper'in fotoğrafı

(Haber: Hakan TÜRKDAĞ/ AKYURT(Ankara)/ DHA)

[DHA FEED]

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akyurt Gençlik Ve Spor İlçe Müdürünün Borç İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement