Alanya'da Su Parkları Şenlendi - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Su Parkları Şenlendi

Alanya\'da Su Parkları Şenlendi

Yurdun büyük bölümü yağışlı havanın etkisine girerken, Alanya'da yaz sezonunu açan su parkları yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğruyor.

07.05.2011 09:50

Yurdun büyük bölümü yağışlı havanın etkisine girerken, Alanya'da yaz sezonunu açan su parkları yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğruyor.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaz sezonunun başlamasıyla birlikte su parkları da kapılarını müşterilerine açtı. Alanya'nın ilçe merkezinde bulunan ve 2004 yılından bu yana Damlataş Turizm ve Eğlence Merkezi adı ile hizmet veren su parkı, bu yaz sezonunda müşterilerini Alanya Aquapark adı ile ağırlıyor. Yurdun büyük bir bölümü yağışlı havanın etkisine girerken Alanya'da havanın güneşli ve sıcaklığın 24 derece olması nedeniyle su parkları yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kapılarını müşterilerine açan ilçe merkezindeki Alanya Aquapark'da su kaydırakları, dalga ve yüzme havuzlarına giren turistler renkli görüntüler oluşturdu.

Alanya Aquapark İşletme Müdürü İsmail Şen, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte özellikle Rus ve İskandinav turistlerin ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. Misafirlerinin keyifli bir ortamda serinlemeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirten Şen, "Havanın güneşli olmasını fırsat bilen turistler özellikle dalga havuzunu tercih ediyor. Dalga havuzunda kendini okyanus kenarında hisseden misafirlerimiz keyifli dakikalar geçiriyor" dedi.

Servis Şefi Hamza Köse ise önümüzdeki günlerde müşterilerden gelen taleplere göre değişik eğlence aktiviteleri düzenleyeceklerini dile getirdi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Su Parkları Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement