Alaplı'da " İstihdam ve Teşvik" Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı'da " İstihdam ve Teşvik" Toplantısı

06.03.2017 15:39

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, üyelere yönelik "İstihdam ve Teşvik" konulu bilgilendirme toplantısı yapılacağını bildirdi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, üyelere yönelik "İstihdam ve Teşvik" konulu bilgilendirme toplantısı yapılacağını bildirdi.

Ocak, yaptığı yazılı açıklamada, Oda olarak üyelere yönelik teşvik ve istihdamla ilgi bilgilendirme toplantılarına önem verdiklerini belirtti.

İlçedeki iş adamı, esnaf, serbest muhasebeci ve mali müşavirleri toplantıya davet eden Ocak, şunları kaydetti:

"İŞKUR ve SGK ile birlikte 10 Mart'ta saat 14.00'de odamız hizmet binasında esnaflarımıza, iş adamlarımıza, serbest muhasebecilere ve mali müşavirlere yönelik 'İstihdam ve Teşvik" konulu bilgilendirme' toplantısı gerçekleştirilecek. Ayrıca KOSGEB girişimcilik kursuna katılan üyelerimize sertifika verilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı'da ' İstihdam ve Teşvik' Toplantısı - Son Dakika


Advertisement