Yaklaşık 300 metrekare alan üzerine konumlandırılan gasilhanede yürütülen çalışmaları Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır birlikte inceledi.
İl genelinde bulunan mezarlıkların koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelere de gasilhane kazandırıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir'de yapımına başlanan gasilhanede çalışmalar tamamlanmak üzere. Mevcut alanda yürütülen çalışmaları Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Planlama Şube Müdürü Melek Demirbaş birlikte inceledi. İncelemeler sırasında eksikliklerin tespiti yapıldı.
Karaçoban ve Çakır daha sonra da Türkmenköy Mahallesinde yeni yapılacak kabristan alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Son Dakika › Güncel › Alaşehir'de Gasilhane Hizmete Hazırlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.