Alevli Gösteride Animatörün Zor Anları - Son Dakika
Güncel

Alevli Gösteride Animatörün Zor Anları

Alevli Gösteride Animatörün Zor Anları

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde Belediyenin Düzenlediği Ramazan Şenliklerinde, Alevli Gösteri Yapmak Üzere Sahneye Çıkan Animatörün Yüzü Alevler İçinde Kaldı. İlk Kez Çıktığı Gösteride Yüzü Alev Alan Animatör, Çevikliği Sayesinde Yanmaktan Son Anda Kurtuldu.

17.08.2010 11:28

Ramazan şenliklerinde izleyenlere korku dolu anlar yaşatan olay dün akşam Aksu İlçesi´nin Expo Fuarı Alanı önündeki konser alanında yaşandı. Şenlik konserlerini evsahibi olarak MHP´li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, partililer, vatandaşların yanısına davetli olarak MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal da katıldı. Konser öncesi elinde yanan meşale ve ispirto ile ateşli şov için boş alana gelen ve soyadı öğrenilemeyen Burak adındaki animatör, gösterisine başladı. İlk kez çıktığı sahnede elindeki meşaleye ağzına aldığı ispirtoyu püskürten animatör, bir anda alev aldı. Meşaledeki alev animatörün ağzını ve dudaklarını yakmaya başladı. Meşaleyi atan animatör, ağzındaki ispirtoyu tükürürken, yüzündeki alevleri de ellerini çevikçe ve hızlı kullanarak söndürdü. Yüzlerce kişinin şaşkın bakışları arasında alev alev yanmaktan kurtulan animatörün gösterisi yarım kaldı. Geceyi sunan görevli izleyicilere, "Değerli misafirler bu şovun ne kadar tehlikeli olduğunu söylemiştik" diyerek yaşanan korku dolu anları unutturmaya çalıştı. Ramazan şenliklerinde sahne alan Şafak Sönmez ise konser alanını dolduran Antalyalılara keyifli anlar yaşattı.

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği Başkanı Eren Güngör, bu tarz gösterileri yapanların, şefinden, müdüründen öğrenerek yaptığını, bu şovların Yeni Zelanda kökenli ateşle yapılan POİ Dansı´ndan geldiğini söyledi. Dernek olarak bu tür animasyonları kontrol altına almalarının mümkün olmadığını söyleyen Güngör, "Bu arkadaşlar bireysel çalışıyor. Normalinde yanmalarını önlemek için vücutlarına vazalin sürmeleri gerekiyor. Bu tip kazalar ne yazık ki yıllardır oluyor" dedi.

Ahmet İSTEK - ANTALYA - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alevli Gösteride Animatörün Zor Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement