Alkollü Sürücü Karşı Yola Geçti: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Alkollü Sürücü Karşı Yola Geçti: 1 Ölü

Alkollü Sürücü Karşı Yola Geçti: 1 Ölü

Konya'da alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü karşı yola geçerek kamyonla çarpıştı.

08.11.2012 07:20

Konya'da alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü karşı yola geçerek kamyonla çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Konya Afyonkarahisar yolunun 20. km'sinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 200 promil alkollü olduğu öğrenilen Tahir Dana (55) idaresindeki 42 AAC 38 plakalı otomobil ile Afyonkarahisar yolundan Konya istikametine seyir halindeyken otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yola geçerek Afyon istikametinde gitmekte olan Muhsin Yılmaz (55) yönetimindeki 42 BDK 70 plakalı kamyonun önünde yan yattı. Kamyon şoförünün fren yapmasına rağmen durmayan kamyon yan yatan otomobile çarparak sürükledi. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Tahir Dana ve Kadriye Bozkaş (35) otomobilde sıkıştı. Kamyon şoförü kazadan sonra kamyonu yol kenarına çekerek 112 sağlık görevlilerini aradı. Kaza mahalline gelen sağlık görevlileri otomobilde bulunan Kadriye Bozkaş'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, durumunun ağır olduğu öğrenilen sürücü Tahir Dana'yı ise Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Kamyon şoförü Muhsin Yılmaz, "Önüme yan düştü. Ben de frene bastım ama duramayarak çarptım. Çarpmanın etkisi ile de otomobilin sürüklendi." dedi.

Kaza yerinde polis tarafından incelemeler yapılmak üzere ceset otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Sürücü Karşı Yola Geçti: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement