Alkollü Vatandaş Kazaya Sebep Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alkollü Vatandaş Kazaya Sebep Oldu

14.12.2014 08:24

Zonguldak’ta yola fırlayan alkollü vatandaş kazaya sebep oldu.

Edinilen bilgilere göre kaza M. K. (29) yönetimindeki 67 FC 201 plakalı otomobilin alkollü vatandaşa çarpmamak için ani fren yapması sebebiyle arkasından gelen Emrah D. (28) yönetimindeki 74 DC 500 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana geldi.

Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi’nde meydana gelen kazada aniden yola fırlayan, 127 promil alkollü olduğu öğrenilen Hakan T.(28) ve 74 DC 500 plakalı otomobilde bulunan Duygu G. (19) yaralandı.

Daha sonra yaralılar Hakan T.(28) ve Duygu G. (19) olay yerine çağırılan 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan yol kaza yapan araçların çekilmesiyle birlikte tekrar trafiğe açıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Vatandaş Kazaya Sebep Oldu - Son Dakika


Advertisement