
Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarına yurtdışından gelen işçi temsilcileri de destek verdi. İspanya ve Güney Kore'den gelen temsilcilerin yanında Almanya'dan gelen bir rahip özellikle dikkat çekti.
1 Mayıs'ta İstanbul'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Peter Strube, atılan sloganlara da eşlik etti.
Şişli'den Taksim meydanına yürüyen DİSK kortejine sanatçılar da katıldı. Başta Tarık Akan, Fatma Girik, Genco Erkal ve Halil Ergün olmak üzere, çok sayıda aydın ve sanatçı 1 Mayıs kutlamalarına katıldı.
Fatma Girik ve Tarık Akan'ın yürüyüş boyunca omuz omuza olması dikkat çekti.
77 1 Mayıs'ında Taksim'de yaşamını yitirenlerin yakınları da DİSK kortejinde yer aldı.
Taksim meydanı'na giriş yapılırken DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi duygularını gizleyemedi. Yanındakilerle birlikte çoşkusunu dışa vurdu.
DİSK eski Genel başkanı Kemal Türkler'in eşi Sabahat Türkler, "Eşimin mezarına uğradım, ona müjdeyi verdim" dedi.
Türkler'in kızı, Nilgün Soydan Taksim meydanına, "İşte Taksim işte 1 Mayıs" sloganı atarak girdi
Yürüyüş boyunca polis ara sokaklarda beklerken, yolu boş bulan bazı gençler de yerlere uzanıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tek tip kiyafet ve kızıl bayraklarla 1 Mayıs'a gelen bir grup da dikkat çekti.
Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarına yurtdışından gelen İşçi temsilcileri de destek verdi. İspanya ve Güneykore'den gelen temsilcilerin yanında Almanya'dan gelen bir rahip özellikle dikkat çekti. 1 Mayıs'ta İstanbul'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Peter Strube, atılan sloganlara da eşlik etti. Şişli'den Taksim meydanı'na yürüyen DİSK kortejine sanatçılar da katıldı. Başta Tarık Akan, Fatma Girik, Genco Erkal ve Halil Ergün olmak üzere, çok sayıda aydın ve sanatçı 1 Mayıs kutlamalarına katıldı.
Fatma Girik ve Tarık Akan'ın yürüyüş boyunca omuz omuza olması dikkat çekti. 77 1 Mayıs'ın da Taksim'de yaşamını yitirenlerin yakınları da DİSK kortejinde yer aldı. Taksim Meydanı'na giriş yapılırken DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi duygularını gizleyemedi. DİSK Eski Genel Başkanı Kemal Türkler'in eşi Sabahat Türkler,' eşimin mezarına uğradım, ona müjdeyi verdim "diye konuştu. Türkler'in kızı, Nilgün Soydan Taksim meydanı'na, "İşte Taksim işte 1 Mayıs" sloganı atarak girdi. Yürüyüş boyunca polis ara sokaklarda beklerken, yolu boş bulan bazı gençler de yerlere uzanıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tek tip kiyafet ve kızıl bayraklarla 1 Mayıs'a gelen bir grupta dikkat çekti.
Son Dakika › Güncel › Alman Rahip 1 Mayıs'Ta - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?