Farkındalık yaratmak için Münih'ten İstanbul'a doğru yaya olarak yola çıkan Kubilay Han Bozkurt, Zagreb'e ulaştı.
Barış, kardeşlik ve farkındalık yaratma adına Münih'ten İstanbul'a 19 gün önce yaya olarak yola çıkan Nürnbergli tiyatrocu Kubilay Han Bozkurt, 540 kilometrelik zorlu yürüyüşün ardından Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e ulaştı.
Bozkurt günde ortalama 30 kilometreden fazla yürüdüğünü, sırtında 20 kiloluk yük olduğunu, bu nedenle zorlandığını belirterek "Yoluma azimle devam edeceğim" dedi.
"Uzlaşı ve barış istiyorum"
DHA'ya açıklama yapan Bozkurt, şu ifadeleri kullandı: "Ben topluma bir mesaj vermek istiyorum. Uzlaşı, barış ve kardeşlik istiyorum. Kavgasız bir toplum istiyorum. Yol boyunca ilgi görmekteyim. Geceleri çadırımda uyumakla birlikte, Zagreb'de bir günlük dinlenme molası veriyorum. Buradan herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum."
(Fotoğraflı)
Görüntü Dökümü:
Kubilay Han Bozkurt'un Hırvatistan sınırından ve başkent Zagrep'ten yaptığı açıklamalar - Rnberg
Son Dakika › Güncel › Almanya'dan Türkiye'ye Yürüyüşe Başlayan Tiyatrocu, Hırvatistan'a Ulaştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.