Amasya'da arızalanan araçlara itfaiye yardımı - Son Dakika
Güncel

Amasya'da arızalanan araçlara itfaiye yardımı

Amasya'da sağanak yağış nedeniyle göle dönen yolda arızalanan iki araçta mahsur kalan biri bebek 6 vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay anları cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. Arızalanan araçlar belediye garajına çekilirken, vatandaşlar belediye aracıyla gidecekleri yere kadar ulaştırıldı.

29.06.2023 21:22

Amasya'da göle dönen yolda arızalanan iki araçtaki biri bebek 6 kişinin yardımına itfaiyeciler yetişti

AMASYA - Amasya'da aniden bastıran sağanak nedeniyle göle dönen yolda arızalanan iki araçta mahsur kalan biri bebek 6 vatandaşı yardımlarına yetişen itfaiye ekipleri kurtardı. 8 aylık bebeğin içinde bulunduğu otomobildeki panik anları cep telefonu kamerasına, araçların itfaiyeciler tarafından çekildiği anlar da çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Yemek ve dondurma molası vermişlerdi

Yağış sonrası su seviyesinin bir anda yükseldiğini anlatan otomobil sürücüsü Muhammet Kaan Metin, "Turhal'dan Taşova yönüne gidiyorduk. Amasya merkezde yemek yedik. Dondurma molası verdik. Tam çıktık, yağmur başladı. İlerleyince yolun ortasında kaldık" dedi. O anları görüntüledikleri araçlarının suların arasında kaldığını bildirmelerinden birkaç dakika sonra itfaiye ve polis ekiplerinin yardımlarına yetiştiğini anlatan Metin, "İtfaiyeciler bebeği aldılar. Sular çekilince bizi de çıkardılar. Amasya Belediyesi itfaiye ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çelik talimat verdi

MHP İl Başkanı Şuayip Ak ile birlikte olay yerine gelen Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Çelik'in talimatıyla arızalanan araçlar tamir için belediye garajına çekildi. Bir süre itfaiye binasında misafir edilen vatandaşlar daha sonra belediyeye ait araçla gidecekleri yere kadar ulaştırıldı.

Amasya\'da arızalanan araçlara itfaiye yardımı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amasya'da arızalanan araçlara itfaiye yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement