Amasya - Okumayı Teşvik İçin 1 Liraya Kitap Satıyor - Son Dakika
Güncel

Amasya - Okumayı Teşvik İçin 1 Liraya Kitap Satıyor

Amasya - Okumayı Teşvik İçin 1 Liraya Kitap Satıyor

Okumayı teşvik için 1 liraya kitap satıyorAmasya'da kitap okuma alışkanlığını artırmak için kitabevinde uygun fiyata kitap satışı yapan 42 yaşındaki Enis Sağsen, '12 yıldır kitap sektöründe raflarda biriken kitapları okuyucuyla buluşturmak için 1 liradan satışa çıkardımö dedi.

06.07.2016 16:15

Okumayı teşvik için 1 liraya kitap satıyor

Amasya'da kitap okuma alışkanlığını artırmak için kitabevinde uygun fiyata kitap satışı yapan 42 yaşındaki Enis Sağsen, '12 yıldır kitap sektöründe raflarda biriken kitapları okuyucuyla buluşturmak için 1 liradan satışa çıkardımö dedi.

Amasya'da 12 yıldır kitapevi işletmeciliği yaptığını ve amacının insanlar tarafından okunan ve daha sonra bir rafa kaldırılarak bekletilen kitapların daha çok okuyucu ile buluşmasını sağlamak olduğunU belirten Enis Sağsen, "Bu yıl Amasya'daki okurlarımızın daha çok kitap okumalarını sağlamak için kitapevimizde 1 liraya kitap satışına başladık. Bu uygulamamız oldukça rağbet gördü. Kampanya kapsamında 5 bin kitap vardı. Şu ana kadar yaklaşık bin 500'ü satıldı. Hiç kitap almayan insanlar 5-10 tane birden kitap almaya başladılar. Yaklaşık 12 yıldır kitapçılık yapınca tabi belli bir kitap birikimimiz oldu. Kitapevimizde satışı çok hızlı olmayan kitaplarımızı daha yeni güncel kitaplara yer açmak için ve insanları daha fazla kitap okumaya teşvik edebilmek kitapevimizin dışına böyle bir reyon yaparak koyduk. Bundan çok memnunuz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya - Okumayı Teşvik İçin 1 Liraya Kitap Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement