Amasya'ya İki Şehit Ateşi Birden Düştü - Son Dakika
Güncel

Amasya'ya İki Şehit Ateşi Birden Düştü

Amasya\'ya İki Şehit Ateşi Birden Düştü

Diyarbakır’da askerleri taşıyan askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 6 askerden 2’sinin acı haberi memleketleri Amasya’da ulaştı.

18.02.2016 16:59

Diyarbakır'da askerleri taşıyan askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 6 askerden 2'sinin acı haberi memleketleri Amasya'da ulaştı.

Şehit Er Recep Bodur'un (21) Amasya merkeze bağlı Yolyanı köyündeki ailesine ve şehit Er Mustafa Bilgili'nin Suluova ilçesinde yaşayan ailesine şehit olduğu haberleri askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Bodur'un acı haberi alınca fenalık geçiren babası Halil ile annesi Güldane'ye sağlık görevlileri müdahale etti. Biri engelli iki kardeşi daha olan şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Recep Bodur ile köylerinden bir askeri kendisinin uğurladığını anlatan köylülerden Mehmet Kılıç, Diyarbakır'a daha henüz 1,5 ay önce gönderdiklerini söyledi. Recep Bodur'un çok sakin birisi olduğunu belirten köylüler ise gözyaşlarını tutamadı.

Şehit Er Mustafa Bilgili'nin babası imam Recep Bilgili'ye ise acı haber Yenidoğan Mahallesi Bahar Sokak'ta bulunan evinin önünde verildi. Baba gözyaşlarına boğulurken, anne Nurgül Bilgili ise ağıtlar yaktı. 4 kardeşi daha olan şehidin ikiz kardeşi Ramazan Bilgili gözyaşları döktü. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amasya'ya İki Şehit Ateşi Birden Düştü - Son Dakika


Advertisement