an Barış Mahallesi 2. Etap Toplantısı - Son Dakika
Güncel

an Barış Mahallesi 2. Etap Toplantısı

an Barış Mahallesi 2. Etap Toplantısı

"Başarı, teşkilat üyeleri ile birlikte hareket etmemizden geliyor"

29.04.2013 10:28

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Barış Mahallesi 2. Etap ve Büyükşehir Mahallesi'nin danışma meclislerinde, teşkilat üyeleri ile birlikte çok daha güçlü bir şekilde yeni döneme hazırlandıklarını kaydetti.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da yapılan Barış Mahallesi 2. Etap toplantısında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2014 yerel seçimlerinde İstanbul'daki ilçeler arasında oy oranını arttıran en güçlü ilçenin Beylikdüzü olacağını söyledi. Büyükşehir Mahallesi sakinleri ile de Erol Günaydın Tiyatro Salonu'nda bir araya gelen Başkan Uzun, teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşlarla birlik içerisinde olarak çalışmalara devam edeceklerini ve Beylikdüzü'nün marka değerini yükseltmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Beylikdüzü'nde eğitim, sağlık, altyapı, çevre düzenlemeleri, yeni yol çalışmaları park yapımı, sahil düzenlemeleri, sosyal ve kültürel etkinlikler ve hemen hemen tüm alanlarda 'aslanlar gibi' çalıştıklarını dile getiren Başkan Uzun, bu çalışmaları teşkilat üyeleriyle beraber yaptıklarını, başarının ise üyeler ile birlikte hareket etmekten geldiğini ifade etti.

İlçe Başkanı Av. Bülbüllü: "Büyük Bir Devrim Yapıldı"

Hizmetleri yaparken, kendilerine güvenenleri mahcup edecek hiçbir davranış içerisinde olmadıklarını da belirten Başkan Uzun, kendisine her zaman destek olan partililerine teşekkür etti.

Danışma Meclisi'nde Konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise, partisinin Türkiye'de sadece ekonomik alanda değil, insanların psikolojisinin iyileştirilmesi anlamında da büyük bir devrim yaptığını dile getirdi. Türkiye'deki genel politikalarla ilgili partilerini bilgilendiren Bülbüllü, yaptıkları üyelerin % 100'ünü ziyaret eden Barış Mahallesi 2 Etap Yönetimi'ni kutladı.

Mahallelere Yapılanlar Slayt Eşliğinde Anlatıldı…

Barış Mahallesi 2. Etap ve Büyükşehir Mahallesi teşkilat üyeleri toplantılarda, mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili partililerini bilgilendirdi. Slayt gösterisi eşliğinde faaliyet raporunun sunulduğu toplantıya ilginin büyük olduğu gözlendi.

Yeni Üyelere Rozet, Eskilere Plaket Takdimi…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, toplantıların sonunda partiye yeni katılan üyelere üyelik rozetlerini takarken, partide uzun süre emeği geçenlere de teşekkür plaketi takdim ettiler.

Toplantılara Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel an Barış Mahallesi 2. Etap Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement