Anadolu Kızlarından Baronese Mektuplar - Son Dakika
Güncel

Anadolu Kızlarından Baronese Mektuplar

Anadolu Kızlarından Baronese Mektuplar

TÜRKİYE'nin ilk kadın valisi, ilk kadın emniyet müdürü gibi öncü olan kadınların hikayelerini anlatarak kız çocuklarını bilinçlendirmeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan 'Ezber Bozan Kızlar' kitabı, Türkiye'nin ücra köylerine ulaştıkça buradaki kız çocukları da kitapta yer alan insanları ve bu...

15.11.2018 12:49

TÜRKİYE'nin ilk kadın valisi, ilk kadın emniyet müdürü gibi öncü olan kadınların hikayelerini anlatarak kız çocuklarını bilinçlendirmeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan 'Ezber Bozan Kızlar' kitabı, Türkiye'nin ücra köylerine ulaştıkça buradaki kız çocukları da kitapta yer alan insanları ve bu insanlar arasında yer alan Barones Meral Hüseyin Ece'nin hikayesini öğrenmeye devam ediyor.

O KIZLARA ULAŞABİLMENİN ÖNEMİ

Kitabın yazarı Hürriyet Bölge Gazetesi yazarlarından Ayçe Bükülmeyen'in kendisini Lordlar Kamarası'nda ziyaret etmesiyle duygulu anlar yaşayan Ece, özellikle çocuklara ulaşabilmenin öneminden bahsetti. Kitabı okuduktan sonra Anadolu'nun çeşitli köylerinden kendisine gönderilen mektuplar nedeniyle çok mutlu olduğunu kaydeden Ece, o kız çocuklarına karşı daha fazla sorumluluk hissettiğini ve burada yaptığı her çalışmaya bunu yansıtacağını söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Anadolu Kızlarından Baronese Mektuplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement