Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Söğütözü Metrosu'nda su basıyor' iddialarını yalanladı - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Söğütözü Metrosu'nda su basıyor' iddialarını yalanladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Söğütözü Metrosu'nda her yağışta su basıyor' iddialarına ilişkin yapılan paylaşımların yanıltıcı olduğunu açıkladı. Görüntülerde, bir kişinin suyu dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edildi. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacak.

24.05.2024 17:42  Güncelleme: 17:46

(ANKARA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 'Söğütözü Metrosu'nda her yağışta su basıyor' iddialarına ilişkin, "Görüntüler incelendiğinde, bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır" açıklamasını yaptı.

ABB, 'Söğütözü Metrosu'nunda her yağışta su basıyor' iddialarına ilişkin açıklama yaptı. ABB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında 'Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor' yorumuyla paylaşılan görüntüler incelendiğinde, bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ankara Büyükşehir Belediyesi, \'Söğütözü Metrosu\'nda su basıyor\' iddialarını yalanladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Söğütözü Metrosu'nda su basıyor' iddialarını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement