Ankara'da Yaşam Mücadelesi Veren Suriyelilere Türk Kızılayı'ndan Yardım - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Yaşam Mücadelesi Veren Suriyelilere Türk Kızılayı'ndan Yardım

Ankara\'da Yaşam Mücadelesi Veren Suriyelilere Türk Kızılayı\'ndan Yardım

Ankara'da yaşam mücadelesi veren Suriyelilere Türk Kızılayı'ndan yardım Ülkelerindeki savaş ortamı sebebiyle evlerinden ayrılmak zorunda kalarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere yardımlarını sürdüren Türk Kızılayı, Ankara'da yaşam mücadelesi veren Suriyelilere gıda ve battaniye başta olmak üzere çeşitli yardım malzemeleri ulaştırdı.

15.01.2016 12:22

Ankara'da yaşam mücadelesi veren Suriyelilere Türk Kızılayı'ndan yardım

Ülkelerindeki savaş ortamı sebebiyle evlerinden ayrılmak zorunda kalarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere yardımlarını sürdüren Türk Kızılayı, Ankara'da yaşam mücadelesi veren Suriyelilere gıda ve battaniye başta olmak üzere çeşitli yardım malzemeleri ulaştırdı.

Türk Kızılayı Göç ve Mülteci Hizmetleri Müdürlüğü ve Ankara Şubesi tarafından hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan gıda kolileri, bebek maması ve battaniyeler yapılan ihtiyaç tespiti sonrasında Genel Müdür Yardımcısı Kadir Bulut, Kızılaycılar ve gönüllüler tarafından Ankara'nın Hasköy semtinde ikamet eden Suriyeli ailelere teslim edildi.

"İhtiyacı olan herkesin yanındayız"

Türk Kızılayı olarak ayrım gözetmeksizin ihtiyacı olan herkesin yardımına koştuklarını belirten Türk Kızılayı Genel Müdür Yardımcısı Kadir Bulut, "Hayırseverlerimizin desteğiyle Suriyeli misafirlerimize yardım etmeye devam ediyoruz. Türk Kızılayı olarak amacımız her zaman olduğu gibi insan onurunu zedelemeden ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini karşılamak. Hazırladığımız bu yardım malzemeleriyle de bir nebze olsun kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermeyi amaçladık. Onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ANKARA (DHA)

=================================

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Yaşam Mücadelesi Veren Suriyelilere Türk Kızılayı'ndan Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement