Ankara Hırsız Sandılar Linç Edeceklerdi - Son Dakika
Güncel

Ankara Hırsız Sandılar Linç Edeceklerdi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde uyuşturucu kullanmak için girdikleri bir inşaatta hırsız sanılan 3 kişi mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı.

03.01.2018 15:36

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde uyuşturucu kullanmak için girdikleri bir inşaatta hırsız sanılan 3 kişi mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı. Mahalle sakinleri, inşaatta yakaladıkları B.B.'yi darp ederken 2 kişi kayıplara karıştı.

Atatürk Mahallesi sakinleri, Onural Şeref Bozkurt Caddesi üzerinde inşaat halindeki bir binaya giren 3 kişiyi fark etti. Kısa sürede ellerine sopa ve demir çubukları alan yaklaşık 15 kişilik mahalle sakini hırsız sandıkları kişilere saldırmaya başladı. Öfkeli grup ilk yakaladıkları B.B.'ye (22) saldırmaya başladıkları sırada diğer 2 kişi olay yerinden kaçarak darp edilmekten kurtuldu. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri B.B.'yi öfkeli kalabalığın elinden zor kurtararak ekip otosuna bindirdi. Diğer 2 şüpheliyi inşaatın diğer kısımlarında olduğunu sanan polisler alanı didik didik ararken, mahalle sakinleri de bu sırada ellerinde demir çubuk ve sopalarla zanlıların çıkarılmasını bekledi. Diğer 2 şüpheliyi arama çalışmaları boş çıkarken, B.B. tedavi edilmek üzere Hamdi Eriş Devlet Hastanesi götürüldü. Savcılıkta uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten B.B. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ankara Hırsız Sandılar Linç Edeceklerdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Hırsız Sandılar Linç Edeceklerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement