Ankara Valisi Eşi'ne Gönül Elçisi Madalyası Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Eşi'ne Gönül Elçisi Madalyası Verildi

Ankara Valisi Eşi\'ne Gönül Elçisi Madalyası Verildi

Ankara Valisi Eşi Emine Yüksel'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan tarafından gönül elçisi madalyası verildi.

29.10.2013 18:38  Güncelleme: 18:36

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesinin 2. değerlendirme toplantısı Ankara Vilayetler Evinde gerçekleştirildi.

Projenin alt bileşeni olan koruyucu aile çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 81 İl Valileri Eşleri ve davetliler katıldı.

Bakan Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada; "Küreselleşen dünyada, gönüllüğün yükselen bir değer haline geldiğini" belirterek "paylaşma ruhunun yakalanması gerektiğini" vurguladı ve bu kapsamda çalışmalarından dolayı Vali eşlerini alkışlayarak kutladı.

Emine Erdoğan da yaptığı konuşmada "İnsanlığa hizmet edenlerin, hayat sınavlarından da başarıyla geçeceğine inandığını" belirterek "Gönüllü çalışmaların ruhları ve insanlığı beslediğini" vurguladı.

Eğitimi yarım kalmış kadınların eğitimlerini tamamlamak üzere hazırlanmış "Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi" de katılımcılara tanıtıldı.

Toplantının sonunda Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesinde başarılı çalışmalar yapanlara madalya takdimi yapıldı.

Ankara Valisi Eşi Emine Yüksel'in madalyası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Eşi'ne Gönül Elçisi Madalyası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement