Ankara ve Diyarbakır'daki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ankara ve Diyarbakır'daki Terör Saldırılarına Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : KESK, DİSK, TMMOB üyelerinden oluşan grubun, saldırıda ölenler için saygı duruşunda bulunması Cemal Polat'ın grup adına basın açıklamasını okuması Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler Edirne'deki tarihi Alipaşa Çarşısı esnafı, saldırıları çarşının kapısına astıkları "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart ve Türk bayraklarıyla kınadı Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırıları protesto edildi.

20.02.2016 16:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

KESK, DİSK, TMMOB üyelerinden oluşan grubun, saldırıda ölenler için saygı duruşunda bulunması

Cemal Polat'ın grup adına basın açıklamasını okuması Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler

Edirne'deki tarihi Alipaşa Çarşısı esnafı, saldırıları çarşının kapısına astıkları "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart ve Türk bayraklarıyla kınadı

Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırıları protesto edildi.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı esnafı, Ankara'daki terör saldırısına tepki göstermek amacıyla çarşının kapısına "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankartla Türk bayrakları astı.

Dernek Başkanı Yılmaz Sanış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini söyledi.

Tüm Türkiye'ye başsağlığı dileyen Sanış, şöyle konuştu:

"Ankara'da gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Öncelikle esnaf olarak terör ve şiddet olaylarının bir an önce bitmesini istiyoruz. Esnaf olarak Güneydoğu ve Ankara'da yaşananlar nedeniyle ticareti düşünemiyoruz, moralimiz bozuk. Biz de pankart asarak sesimizi duyurmak istedik. Bu tür olayları tasvip etmiyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Üzüntülüyüz ama bugünlerin geçeceğini umuyoruz. Bizler esnaf olarak ülkemiz için ne gerekiyorsa destek olmaya hazırız."

Tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Sanış, "Bizi hiç kimse bölmeye, ayrıştırmaya çalışmasın. Tarih boyunca bu böyleydi, ne bölüneceğiz ne de ayrışacağız. Bu durumda gerekli olan, kenetlenerek tek yumruk halinde durmamızdır. Bu ülkede yaşayan herkes, eşittir. Kimsenin bir diğerinden farkı yoktur. Hepimiz bir bayrak altında özgürce yaşıyoruz. İnşallah bugünleri atlatacağız. Herkes uyanık olsun. Dış mihraklara karşı gözümüzü açalım" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Tekirdağ'da da bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınadı.

Tuğlalı Park'ta bir araya gelen üyeler, pankart açarak saldırılarda yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu.

Ankara ve Diyarbakır\'daki Terör Saldırılarına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara ve Diyarbakır'daki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement