Anneler 140 karakterde Philips Avent’i Tavsiye Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Anneler 140 karakterde Philips Avent’i Tavsiye Ediyor

Anneler 140 karakterde Philips Avent’i Tavsiye Ediyor
24.05.2011 14:16

Hem anne adaylarına hem de annelere hitap eden "Anneler Tavsiye Ediyor" uygulamasının konumlandığı yer ise bu sefer Facebook ya da Twitter değil.

Sosyal Medyanın aktif markası Philips Türkiye, Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirdiği birçok uygulama ve oyundan sonra, Avent markası için hazırlanan "Aneler Tavsiye Ediyor" uygulaması ile ilgi çekici bir çalışmaya imza attı.

Sosyal medyanın doğru kullanımı günden güne daha çok tartışılan bir konu haline gelmişken, hedef kitlesine yönelik farklı platformları başarıyla kullanan kurum ve markalar ise tatmin edici sonuçlara ulaşıyor. Philips Türkiye de Bebek.com sitesi üzerinde yer verdiği "Anneler Tavsiye Ediyor" uygulaması ile katılımcı anne ve anne adaylarına Avent ürünlerini neden kullandıklarını ve tavsiyelerini 140 karakterde anlattırarak ödül kazanma imkanı tanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler 140 karakterde Philips Avent’i Tavsiye Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement