Antakya Medeniyetler Korosu, TEV Soma Umut Fonu İçin Sahnede - Son Dakika
Güncel

Antakya Medeniyetler Korosu, TEV Soma Umut Fonu İçin Sahnede

Antakya Medeniyetler Korosu, şarkılarını bu kez TEV Soma Umut Fonu için 6 Eylül 2014 tarihinde Alaçatı Açıkhava Tiyatrosunda söyleyecek.

25.08.2014 13:15  Güncelleme: 13:42

Soma'daki çocukların eğitimine umut olacak konserin biletleri Biletix üzerinden satılıyor.

Antakya Medeniyetler Korosu, 1967 yılından bu yana Türkiye'nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV)'nın TEV Soma Umut Fonu yararına sponsorların desteği ile 6 Eylül tarihinde Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle bir konserde buluşacak.

Konserden elde edilen gelir, TEV tarafından Soma'daki maden kazasında şehit veya çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımızın çocuklarının eğitimlerinin yarım kalmaması için oluşturulan TEV Umut Fonu'na aktarılacak. Bu fon ile çocukların eğitimi, anasınıfından başlayarak tüm eğitim hayatları boyunca desteklenecek.

Antakya'da yaşayan üç semavi dine mensup kişilerden oluşan koronun konser biletlerini 20, 30 ve 40 TL fiyatlarla Biletix üzerinden satın alınabiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar şunları söyledi; '' Türk Eğitim Vakfı olarak bu üzücü olay karşısında hızlıca harekete geçerek felaketin açtığı yaraların bir nebze olsun sarılmasına yardımcı olmak için Soma Umut Fonu'nu oluşturduk. Maden kazasında şehit ve çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımızın çocuklarının eğitimlerinin yarım kalmaması için hayata geçirilen "Soma Umut Fonu" ile eğitim hayatları boyunca Türk Eğitim Vakfı olarak çocuklarımıza destek olacağız. Fonumuza kurumların gösterdiği ilginin yanı sıra bireyler de yoğun ilgi gösterdi. Ülkemizin pek çok değerli kuruluşu hayata geçirdiği kampanyalar ile hala fona destek olmaya devam ediyor. Değerli destekçilerimizin katkıları ile Soma Umut Fonu büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Şimdi de 6 Eylül'de Çeşme Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda Omka Ltd ve diğer sponsorlarımızın desteğiyle düzenlenecek Antakya Medeniyetler Korosu konseri ile Soma Umut Fonu'nu büyütmeye devam edeceğiz. ''

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antakya Medeniyetler Korosu, TEV Soma Umut Fonu İçin Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement