Antalya Alkollü Sürücünün Neden Olduğu Ölümlü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Antalya Alkollü Sürücünün Neden Olduğu Ölümlü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Alkollü sürücünün neden olduğu ölümlü kazanın görüntüleri ortaya çıktıAntalya'da alkollü sürücü İlhami Yavuz'un (37), Özgü İzem Ahırlı'nın (8) ölümüne neden olduğu kazaya ilişkin Mobese görüntüleri ortaya çıktı.

29.03.2018 13:33

Alkollü sürücünün neden olduğu ölümlü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Antalya'da alkollü sürücü İlhami Yavuz'un (37), Özgü İzem Ahırlı'nın (8) ölümüne neden olduğu kazaya ilişkin Mobese görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, aracın çarptığı Özgü'nün yola savrulduğu, sürücünün hemen durup yerde yatan çocuğu kucaklayıp aracına bindirdiği görülüyor.

Güzeloba İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Özgü İzem Ahırlı, 25 Kasım 2017 günü akşam saatlerinde gezmek için babaannesi Gülşen Ekinak (63) ile dışarı çıktı. Atatürk Caddesi'nde yaya geçidinde yolun karşısına geçmek isteyen babaanne ve toruna, İlhami Yavuz'un kullandığı 15 AC 006 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan babaanne ve torunu çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isterken, sürücü İlhami Yavuz ambulansın gelmesini beklemeden Özgü İzem Ahırlı'yı aracına alarak, hizmetli olarak çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralanan Özgü İzem Ahırlı, yolda yaşamını yitirdi. Babaanne Gülşen Ekinak ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve 0.86 promil alkollü olduğu tespit edilen İlhami Yavuz, tutuklandı. Geçen pazartesi günü Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan İlhami Yavuz, mahkeme başkanı Tuncay Özmen'in şerhine karşın oy çokluğuyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Özgü İzem Ahırlı'nın yaşamanı yitirdiği kazaya ilişkin Mobese görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, İlhami Yavuz'un çarptığı Özgü, yola savruluyor. Aracı durdurup inen İlhami Yavuz, yolda yatan Özgü'yü kucaklayıp araca doğru ilerliyor. Bu sırada aynı araçtan iki kişi daha iniyor. Bir kişi olay yerinden uzaklaşırken diğeri ise İlhami Yavuz'un yanına gidiyor. Özgü'yü aracın arka koltuğuna yatıran İlhami Yavuz'un daha sonra yerde yatan ancak kamera açısına girmeyen babaanne Gülşen Ekinak'ın yanına gittiği görülüyor. Çok sayıda vatandaşın da olay yerine geldiğinin yer aldığı görüntülerde, İlhami Yavuz'un daha sonra yeniden aracına bindiği görülüyor.

Antalya Alkollü Sürücünün Neden Olduğu Ölümlü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Alkollü Sürücünün Neden Olduğu Ölümlü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement