Antalya'da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde idari izinli olacak - Son Dakika
Güncel

Antalya'da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde idari izinli olacak

Antalya\'da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde idari izinli olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe belediyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın personele bir günlük izin verdi.

07.03.2022 17:51  Güncelleme: 21:44

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe belediyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın personele bir günlük izin verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyedeki kadın çalışanlara çiçek vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için gerçekleştirdikleri hizmetleri belediyenin kadın personelinin büyük katkısı ve gayretiyle hayata geçirdiklerini belirten Böcek, emekleri için kadın çalışanlara teşekkür etti.

Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Böcek, Büyükşehir Belediyesindeki kadın çalışanların 8 Mart'ta idari izinli sayılacağını ifade etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kadınlara yönelik sağlık, eğitim, kültür ve sanat alanında birçok hizmet yaptıklarını, kooperatifçilik modeliyle kadın emeğine destek çıktıklarını bildirdi.

Belediyenin kadın çalışanlarına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pozitif ayrımcılık yaptıklarını aktaran Tütüncü, 8 Mart'ı önemsediklerini ve kadın personele idari izin verdiklerini kaydetti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediyedeki çalışan yönetici, memur, işçi ve şirket personeli 140 kadının 8 Mart Salı günü idari izinli sayılacağını ifade etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, belediyelerindeki tüm kadın personele idari izin verdiklerini bildirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kadın emeğinin önemine işaret ederek, belediyelerindeki kadın personele 8 Mart'ta izin verdiklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde idari izinli olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement