Antalya - Chp'li Gençlerden Denizde 'Hayır' - Son Dakika
Güncel

Antalya - Chp'li Gençlerden Denizde 'Hayır'

Antalya - Chp\'li Gençlerden Denizde \'Hayır\'

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanlığı, 15 Yatla Denize Açılarak 12 Eylül'deki Referandumda 'hayır' Oyu Kullanılması İçin Kampanya Yaptı.

04.09.2010 18:35

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanlığı, 15 yatla denize açılarak 12 Eylül'deki referandumda 'hayır' oyu kullanılması için kampanya yaptı.

Kaleiçi Yat Limanı'nda biraraya gelen CHP'li gençleri CHP Antalya Milletvekilleri Hüsnü Çöllü ve Osman Kaptan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken de yalnız bırakmadı. CHP'li gençlerin düzenlediği 15 yatın katıldığı gezi Kaleiçi Yat Limanı'ndan başlayarak, Konyaaltı sahilleri ve Lara sahillerinde gün boyunca devam etti. CHP'li gençlerin 'hayır' kampanyasına haftasonu tatilini denize girerek değerlendiren vatandaşlar da yüzdükleri sırada el sallayarak destek verdi.

Kaleiçi Yat Limanı'nda yatlar hareket etmeden önce açıklama yapan CHP İl Başkanı Özer Ülken, Antalya'nın yaylaları, sokakları, tarlaları, fabrikaları ve bugün de yat emekçileri ile 12 Eylül referandumuna 'hayır' demek için biraraya geldiklerini söyledi. Yüce Atatürk'ün iskeleden çıkarken söylediği "Hiç şüphesiz Antalya dünyanın en güzel şehridir" sözlerini hatırlatan Özer Ülken, Geçlik Kolları üyelerince düzenlenen bu gezide 'hayır' mesajı verildiğini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Chp'li Gençlerden Denizde 'Hayır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement