Antalya'da 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Antalya\'da 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan ve 15 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.A, polis tarafından yakalandı. Yakalanan hükümlü, adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

31.07.2023 17:23

Antalya'da hakkında 15 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan hükümlü yakalandı.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında 4 ayrı suçtan arama kaydı ve kesinleşmiş 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan M.A'nın kaldığı yeri belirledi.

Düzenlenen operasyonla yakalanan M.A, sevk edildiği adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement