Kavga eden tinercilere müdahale ettiği sırada aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Olay, Üçgen Mahallesi Antalya İl Özel İdaresi Lojmanları yakınında gerçekleşti. Evinin bulunduğu lojmana giden Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, burada kavga eden tinerci olduğu belirtilen iki grup gördü. Onlara uyarıda bulunarak ayırmak isteyen Bahçecier, bu sırada Gültekin A. (18) tarafından bıçaklandı.
Ağır yaralanan Bahçecier için çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bahçecier, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Gültekin A ise polis ekiplerinin yaptığı araştırma neticesinde olaya yakın bir yerde gözaltına alındı. Gültekin A, ifadesinde, "o an çok sinirli olduğunu ve isteyerek yapmadığını" belirtti. - ANTALYA
Son Dakika › Güncel › Antalya'da Cinayet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.