Antalya'da Çocuk İstismarı ve Kadına Şiddet Protesto Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Çocuk İstismarı ve Kadına Şiddet Protesto Edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Çocuk istismarları ve kadına şiddet, Kemer'de protesto edildi.

Çocuk istismarları ve kadına şiddet, Kemer'de protesto edildi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kadınlar ve çocuklar, ellerinde "Bedenime dokunma", "Çocuk istismarına hayır", "Kadına şiddete hayır" yazılı döviz taşıdı.

Protesto gösterisine Kemer'de Türk vatandaşlarıyla evli Rus asıllı Elvira Çoruhlu, Svetlana Özcan ve Venera Tazegül de çocuklarıyla katıldı.

Gazetecilere açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül, bir anne olarak yaşanan çocuk istismarlarına karşı olduğunu belirterek, meydana destek için gelenlere teşekkür etti.

Rus asıllı Vanera Tazegül ise çocuklarının Türk vatandaşı olduğunu, yaşanan olayları doğru bulmadıklarını söyledi.

Elvira Çoruhlu da çocuklarının başkası tarafından incitilmesine karşı olduğunu, yaşanan olaylar karşısında üzgün olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Advertisement