Antalya'da İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı Düşünce Eğitimi Verilecek - Son Dakika
Güncel

Antalya'da İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı Düşünce Eğitimi Verilecek

Antalya\'da İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı Düşünce Eğitimi Verilecek

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde (ASSİM), 'İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı düşünce' eğitimi verilecek. Web tasarımı, oyun yazılımı, üç boyutlu modelleme, robotik kodlama gibi alanlarda eğitimler düzenleyen ASSİM, 1 Haziran'da inovasyon, liderlik ve yaratıcı düşünce eğitimi başlatıyor. Yeni fikirlerin ortaya çıkarılmasından hayata geçirileceği evreye kadar izlenecek yöntemler konusunda katılımcılara yol göstermesi hedeflenen eğitimde, yaş kısıtlaması bulunmuyor. Eğitime katılmak isteyenler, Turunç Masa ile iletişime geçerek kayıt yaptırabilecek.

27.05.2024 15:44  Güncelleme: 17:02

(ANTALYA) - Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde (ASSİM), "İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı düşünce" eğitimi verilecek.

Web tasarımı, oyun yazılımı, üç boyutlu modelleme, robotik kodlama gibi alanlarda eğitimler düzenleyen ASSİM, 1 Haziran'da inovasyon, liderlik ve yaratıcı düşünce eğitimi başlatıyor. Yeni fikirlerin ortaya çıkarılmasından hayata geçirileceği evreye kadar izlenecek yöntemler konusunda katılımcılara yol göstermesi hedeflenen eğitimde, yaş kısıtlaması bulunmuyor. Eğitime katılmak isteyenler, Turunç Masa ile iletişime geçerek kayıt yaptırabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Antalya'da İnovasyon, Liderlik ve Yaratıcı Düşünce Eğitimi Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement