Antalya Ek Vikingler Golf Oynadı - Son Dakika
Güncel

Antalya Ek Vikingler Golf Oynadı

Antalya Ek Vikingler Golf Oynadı

NORVEÇ 'in başkenti Oslo'da Anders Behring Breivik'in düzenlediği bombalı saldırı ve Ütopya Adası'nda 76 kişinin öldüğü katliamın ardından psikolojik olarak sorun yaşayan Norveçliler, terörün acılarını Antalya'da sarıyor.

10.01.2012 15:42

Terörden ETKİLENEN GENÇ 'VİKİNGLER'E TÜRKİYE TATİLİ" HABERİNE EK

TERÖRÜN ACISINI EĞLENEREK UNUTUYORLAR

NORVEÇ 'in başkenti Oslo'da Anders Behring Breivik'in düzenlediği bombalı saldırı ve Ütopya Adası'nda 76 kişinin öldüğü katliamın ardından psikolojik olarak sorun yaşayan Norveçliler, terörün acılarını Antalya'da sarıyor.Norveçliler golf oynayıp, diskoda dans ediyorlar.

Norveç Sağlık Bakanlığı'nın merkezi Norveç'te bulunan Scandinav Life Center (LFC) turizm firması ile ortaklaşa, 22 Temmuz 2011 tarihinde yaşanan terör saldırılarında yakınlarını kaybeden veya olayların etkisinde kalan Norveçliler Antalya'da rehabilite ediliyor. Norveç'in başkenti Oslo'da Anders Behring Breivik'in 22 Temmuz 2011 tarihindeki bombalı saldırısı ile Ütopya Adası'nda 76 kişinin ölümü ile sonuçlanan katliamın derinden etkilediği Norveçliler 10 ila 20'şer günlük süreler halinde 80-100 kişilik gruplar halinde Antalya'da hem tatil yapıyorlar hem de psikolojik tedavi görüyorlar.

Kasım ayında başlatılan ve Mayıs ayı sonuna kadar sürecek uygulama kapsamında çeşitli yaş gruplarından toplam 3 bin 500 Norveçli'nin yaraları Antalya'da sarılacak.

ÖNCE SEANS SONRA EĞLENCE

Antalya'nın Kundu bölgesindeki Rixos Lares Park Hotel'de konaklayan Norveçli turistlerin programları sabah 07.00'de kahvaltı ile başlıyor. Bir saatlik psikolojik seansların ardından kültürel geziler ve sportif faaliyetlere de katılan Norveçliler, akşamları ise otelin animasyon grubunun eğlence gösterilerine katılıyorlar. Ardından ise isteyen gruplar diskoda da eğlencelerini sürdürüyorlar. Norveçlilerin en büyük hobilerinden birini ise golf oluşturuyor. Program dahilinde Belek'te bulunan Gloria Golf Resort Hotel'de golf oynuyorlar.

ACI GÜNLER HATIRLATILMIYOR

SLC'nin Türk ortaklarından Oya Demirel, Antalya'nın güneşli güzel havası ve doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra otellerde verilen hizmet ile Norveçli misafirlerin keyifli tatil geçirdiklerini söyledi. Oslo'da yaşanan terör olaylarının hiçbir şekilde konuşulmadığına da değinen Oya Demirel, golfü çok sevdiklerini de kaydetti.

ÇOK MUTLULAR

Norveç'ten gelen grup içerisinde yer alan 82 yaşındaki Ingrıd Gullbrandsen ile 55 yaşındaki Rune Maghussen ve eşi 52 yaşındaki Grethe Maghussen, Antalya'yı çok sevdiklerini ve çok güzel bir tatil geçirdiklerini anlattılar. Norveç'te yaşanan terör olaylarına ilişkin sorulara karşın ise Norveç'in ekonomik krizden etkilenmediği şeklinde cevaplandırdılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ek Vikingler Golf Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement