Antalya Ekim Güneşi, Antalya'da Sahilleri Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Antalya Ekim Güneşi, Antalya'da Sahilleri Doldurdu

Antalya Ekim Güneşi, Antalya\'da Sahilleri Doldurdu

Ekim güneşi, Antalya'da sahilleri doldurdu ANTALYA'da hava sıcaklığının 29 dereceye ulaşmasıyla sahiller doldu.

04.10.2015 15:13

Ekim güneşi, Antalya'da sahilleri doldurdu

ANTALYA'da hava sıcaklığının 29 dereceye ulaşmasıyla sahiller doldu.

Güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı Plajı'nda yürüyüş yaptı. Az dalgalı olmasından dolayı denize girenlerin sahili doldurduğu gözlendi. Tatilciler ve kent sakinleri, kentteki parkları doldurarak güneşli havanın keyfini yaşadı.

Yetkililer, havanın bugün bulutlu, yarın ise parçalı bulutlu geçeceğini kaydetti. Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı kentte, rüzgar kuzey ve batı, öğleden sonra güney ve batı yönlerden hafif, zaman zaman kuvvetli esecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ekim Güneşi, Antalya'da Sahilleri Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement