Türkiye'nin en çok kullanılan havalimanlarından Antalya Havalimanı'nda, yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğunu azaltmak için çalışma yürütülüyor.
ÖNLEMLER EN ÜST SEVİYEDE
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terörist saldırının ardından, Antalya Havalimanı'nda güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı. Havalimanı girişinde araçlar, polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından tek tek aranarak içeri alınıyor.
GİRİŞ KAPISINDA ÇALIŞMA YAPILIYOR
Güvenlik kontrollerinin zaman alması nedeniyle oluşan araç kuyruğunu çözmek amacıyla havalimanı giriş kapısında genişletme çalışmaları yapılıyor. İş makineleri yolu genişletmek için ağaçları söküyor, ormanlık alanı içeriye doğru kazıyor.
RAHATLAMA BEKLENİYOR
Vali Münir Karaloğlu, alınan kararlar sonunda çalışanların farklı bir giriş kapısı kullanacağını, yolcuların 2 şerit yerine 5 şeritten aranacağını belirterek, bugün-yarın bir rahatlama yaşanmasının beklendiğini kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Antalya Havalimanı'nda 'Güvenlik Kuyruğu' Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.