Antalya Ormanlık Alandaki 3 Kişiye Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Antalya Ormanlık Alandaki 3 Kişiye Gözaltı

Antalya Ormanlık Alandaki 3 Kişiye Gözaltı

Ormanlık alandaki 3 kişiye gözaltıAntalya Tünektepe'de ormanlık alanda yabancı uyruklu bir kadın ile oğlu ve yanlarında bulunan Türk vatandaşı, polisin kimlik sormasına sinirlenip tepki gösterince gözaltına alındı.

08.09.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ormanlık alandaki 3 kişiye gözaltı

Antalya Tünektepe'de ormanlık alanda yabancı uyruklu bir kadın ile oğlu ve yanlarında bulunan Türk vatandaşı, polisin kimlik sormasına sinirlenip tepki gösterince gözaltına alındı.

Saat 13.00 sıralarında Antalya Kemer Karayolu üzerinde bulanan Tünektepe dağı ormanlık alanda 3 kişinin toprak yoldan aşağı doğru indiğini görenler, durumu polise bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbarın yapıldığı yerde araştırma başlatan ekipler, yabancı uyruklu bir kadın ile oğlu ve yanlarında bulunan Türk vatandaşının yanına gitti. Polisin kimlik sormasına sinirlenip tepki gösteren 3 kişi, gözaltına alındı. Üzerlerinde ve çanlarında aramaya yapılan şüphelilerin çantasında pet şişe içerinde bir miktar toprak bulundu. Şüpheliler, polis merkezi amirliğine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ormanlık Alandaki 3 Kişiye Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement