Antalya Serik'te denizde fenalaşan 77 yaşındaki yabancı uyruklu kadın hastanede öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Antalya Serik'te denizde fenalaşan 77 yaşındaki yabancı uyruklu kadın hastanede öldü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya'nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı otelin sahilinde denize giren 77 yaşındaki yabancı uyruklu kadın fenalaşarak hareketsiz kaldı. Denizden çıkarılıp özel hastaneye kaldırılan kadın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Serik ilçesinde denizde fenalaşan 77 yaşındaki yabancı uyruklu kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Boğazkent Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin sahilinde denize giren Alena Sheuchyk, bir süre sonra fenalaşarak hareketsiz kaldı.

Durumu fark eden diğer turistler, cankurtarana haber verdi. Denizden çıkarılan kadına sahilde ilk müdahale yapıldı.

Ambulansla özel hastaneye kaldırılan Sheuchyk, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.