"Antalya Yağmurla Uyandı" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

"Antalya Yağmurla Uyandı" Haberine Ek

"Antalya Yağmurla Uyandı" Haberine Ek

Antalya'da gece Orta Akdeniz üzerinden gelen şiddetli yağış sabah saatlerinde etkisini artırdı.

17.10.2013 16:09

Antalya'da gece Orta Akdeniz üzerinden gelen şiddetli yağış sabah saatlerinde etkisini artırdı. Şiddetli yağmurun hayatı olumsuz etkilediği kentte, bazı yollarda oluşan su birikintileri bayram ziyareti için yakınlarına gitmeye çalışan araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Bazı ev ile iş yerlerinin bodrum katını da su bastı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, saat 06.00'da yağmurun şiddetini artırmasından itibaren ilk 6 saatte 500'ün üzerinde vatandaştan ihbar aldıklarını kaydetti.

İHBAR GENELLİKLE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNDEN

Pehlivan, ihbarların yoğunlukla Kepez İlçesi'ndeki Kepez Çayı çevresi ile Muratpaşa İlçesi'ndeki Demircikara Mahallesi'nde oturanlardan geldiğini söyledi. İtfaiye ekiplerinin genellikle yolda mahsur kalan araç sürücülerine yardımcı olmaya çalıştığını dile getiren Pehlivan, bodrum katındaki bazı ev ve iş yerlerinde de su baskınlarından dolayı tahliye işlemlerinin sürdüğünü anlattı.

İSTİRAHATLI PERSONEL GÖREVE ÇAĞRILDI

İstirahatlı olan itfaiye erlerinin de göreve çağırıldığını aktaran Pehlivan, 150 itfaiye personeliyle farklı birimlerde görevli yaklaşık 500 personelin kent genelinde vatandaşa yardımcı olmaya çalıştığını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Antalya Yağmurla Uyandı' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement