Antalyalı Çiftçilerin Yeni Gözdesi Hattat Traktör - Son Dakika
Güncel

Antalyalı Çiftçilerin Yeni Gözdesi Hattat Traktör

Antalyalı Çiftçilerin Yeni Gözdesi Hattat Traktör

Tarım Ekipmanları Fuarı'na, Avrupa da Yılın traktörü ödülünü almış traktörleri ve renkli şovlarıyla fuarın ilgi odağı olacak.

03.12.2012 10:54

Türkiye'nin lider yüzde yüz yerli traktör üreticisi Hattat Traktör, Antalya'da 5-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Avrasya'nın en büyük tarım ve hayvancılık fuarlarından biri olan 6. Growtechc Eurasia 2012, 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Fuarı'na, Avrupa da Yılın traktörü ödülünü almış traktörleri ve renkli şovlarıyla fuarın ilgi odağı olacak.

Hattat Tarım Makinaları'nın ödüllü traktörlerinin yer alacağı stantları ziyaret edecek çiftçiler, kısa sürede Antalya'lı çiftçilerin beğenisini kazanan Hattat Bahçe Serisinin A65B ve A80B, modellerini yakından inceleme fırsatını yakalayacaklar. Geçen seneye göre Antalya'daki pazar payını 6 kat arttıran Hattat Traktör, yeni ürünleri ile bölgenin ilgili odağı olmaya devam edecek.

Hattat Bahçe Serisi traktörler, yüksek alt açıklık ve düşük toplam yüksekliği ile sebze ve meyve bahçeleri için ideal çalışma koşulları sağlarken, yüksek kaldırma kapasitesine sahip Bahçe Serisi ekipman seçiminde alternatifleri de arttırıyor. Farklı vites seçenekleri ile '12 İleri 12 Geri Valtra Transmiyon' özelliğine ek olarak Valtra transmisyonu birleşik tip şanzıman yapısı sayesinde motorun üretmiş olduğu gücü minimum kayıplarla işe uygulayabiliyor. Bu sayede ileri teknolojiye sahip Perkins motorları ile yakıttan da tasarruf ediliyor.

Hattat Tarla Serisi traktörler, Geniş kabini ile 102 beygir gücüyle Türkiye de ilk 100 beygir üzeri üretilen yerli traktördür. Avrupa da Yılın Traktörünü ödülünü alarak ilk defa Türkiye de yerli bir traktörün Avrupadan birincilikle dönmesini sağlamıştır. Yüksek torklu Perkins motor kullanılan traktörler en düşük yakıt tüketimine sahip traktörlerden birisi olarakta dikkat çekmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalyalı Çiftçilerin Yeni Gözdesi Hattat Traktör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement