Antalyaspor Gerede'de Kampa Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalyaspor Gerede'de Kampa Girdi

03.07.2017 15:54

Antalyaspor Gerede'de kampa girdiSPOR Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

Antalyaspor Gerede'de kampa girdi

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

Dorukkaya Green Park Otel'deki kampa 29 futbolcu katıldı. Kampa yıldız futbolcu Messi'nin Arjantin'deki düğününe katılan Eto'o ile ülkesinin milli takımında olan Celustka ile Boffin katılmadı. İzinli olan Eto'o'nun akşam saatlerinde Gerede kampına katılması bekleniyor. Sabah otelin yanında bulunan ormanlık alanda ilk antrenmana çıkan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından göl kenarında koşu yaptı. Kırmızı beyazlı takımın yeni transferleri Jeremy Menez, Aydın Karabulut, Maicon Marques ve Musa Nizam da takımla birlikte antrenmana çıktı. Antalyaspor, 13 gün sürecek Gerede kampında kondisyon ağırlıklı çalışma yapacak.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezona güçlü şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi. Çalımbay, şöyle konuştu

İki haftalık kampı bir maç oynayarak tamamlayacağız. Fizik kondisyon ağırlıklı bir ilk etap kampı geçireceğiz. Avusturya'daki ikinci etap kampında üç hazırlık maçı oynayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirerek lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Tüm takımlar yeni tranferslerle birlikte güçlü bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizim de bu çalışmaları mükemmel şekilde bitirmemiz gerekiyor. Yeni sezonda da hedefimiz geçen sezonki istikrarı devam ettirmek. Transferlere çok dikkat etmemiz gerekiyor. 2 tane daha oyuncu alarak transferi kapatacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Gerede'de Kampa Girdi - Son Dakika


Advertisement