Araba sürerken sosyal medyadan canlı yayın yaptı, kaza yapınca kaldırıldığı hastaneden kaçtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Araba sürerken sosyal medyadan canlı yayın yaptı, kaza yapınca kaldırıldığı hastaneden kaçtı

25.04.2022 15:53  Güncelleme: 16:01

Tarsus'ta yaşanan olayda Celil Y. adlı kişi bir yandan araba sürerken diğer yandan sosyal medyadan canlı yayın yaptı. Dikkati dağılan sürücü, refüjde hızını alamayınca şarampole yuvarlandı. Kaza anlarını da izleyicileriyle paylaşan Celil Y. kaldırıldığı hastaneden ise kaçarak izini kaybettirdi.

İlçeye bağlı Altaylılar Mahallesi Gazipaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Celil Y., gece 02.00 sıralarında cep telefonuyla canlı yayın açarak, otomobiliyle caddelerde tur atmaya başladı. Süratli şekilde girdiği kavşakta hakimiyetini kaybeden Celil Y., önce refüje daha sonra ise karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı canlı yayında olan sürücünün cep telefonuna yansıdı. Kazadan sonra çalışmaya devam eden cep telefonu kamerasına diğer sürücülerin ve çevredeki vatandaşların yardım etmeye çalışması yansımaya devam etti.

SEDYEDEN KALKTI, KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Celil Y.'ye müdahale edilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Celil Y., daha sonra tedavisi için Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanstan hastaneye alınan Celil Y., giriş işlemlerinin yapıldığı sırada bulunduğu sedyeden kalkıp, hastaneden kaçtı. Celil Y.'nin ailesi, kendisinden haber alamadıkları için jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Araba sürerken sosyal medyadan canlı yayın yaptı, kaza yapınca kaldırıldığı hastaneden kaçtı - Son Dakika


Advertisement