Batman'ın Kültür Mahallesi'nde bulunan Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nun bulunduğu cadde üzerinde el yapımı parça tesirli bomba atıldı. Atılan bomba ile yolda bisikletle geçen iki kişi yaralandı.
2 KİŞİ YARALANDI
Alınan bilgiye göre, Batman Kültür Mahallesi Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nun bulunduğu cadde üzerinde bir araçtan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parça tesirli el yapımı bomba atıldı.
Büyük bir gürültü ile patlayan bomba mahallede paniğe neden olurken yoldan bisikletle geçen Hayrettin Kavut (37) ile Nazmi Oğuz (27) hafif şekilde yaralandı.
Yaralan iki kişi olay yerine çağrılan 112 Acil ekipleri tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
PARÇALAR TOPLANDI
Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda özel harekât timi ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Patlamanın etkisiyle çevredeki işyerleri ve bazı araçlar da zarar görürken olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunup patlayan bombanın parçalarını topladı.
Polis, bombayı atan kişileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatırken hastanede tedavi altına alınan iki kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.
İşte olay yerinden kareler:
Son Dakika › Güncel › Batman'da Araçtan Atılan Bomba İki Kişiyi Yaraladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.