Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan Ayasofya Külliyesi yanındaki Halı Müzesi'nin açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, açılışın ardından müzeyi gezdi.
"DİYARBAKIR'DAN SONRA SÖYLERİM"
Arınç, çıkışta soru sormak isteyen basın basın mensuplarına, dün katıldığı 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi'nde soruları yanıtladığını belirterek, "Farklı olarak söylenecek bir şey yok. Diyarbakır'a gittikten sonra sorarsanız bir şeyler söylerim" dedi.
ÖNCE KAMERAMANLARA
Daha sonra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve beraberindekilerle Sultanahmet Camii'nde Cuma Namazı'nı kılan Bülent Arınç, namaz sonra Fatih Belediyesi tarafından kurulan stantta aşure dağıttı. Aşure dağıtımına kameramanlardan başlayan Arınç, "Kameramanlar ağır işçi, onlara ikram edelim" dedi.
Son Dakika › Güncel › Arınç: Diyarbakır'a Gittikten Sonra Sorarsanız Bir Şeyler Söylerim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.