Arjantin & Şili: Patagonya, Ateş Toprakları, And Dağları, Pasifik Kıyıları - Son Dakika
Güncel

Arjantin & Şili: Patagonya, Ateş Toprakları, And Dağları, Pasifik Kıyıları

Arjantin & Şili: Patagonya, Ateş Toprakları, And Dağları, Pasifik Kıyıları

Dünyanın Renkleri Seyahatleri, Buenos Aires'in nostaljik atmosferinden başlayarak, Patogonya'nın derinliklerine uzanan butik bir "Arjantin – Şili" gezisi düzenliyor.

18.02.2014 09:47

Dünyanın Renkleri Seyahatleri, 14 – 25 Mart tarihlerinde tangonun başkenti Buenos Aires'in nostaljik atmosferinden başlayarak, Patogonya'nın derinliklerine uzanan butik bir "ArjantinŞili" gezisi düzenliyor. Gezi, 3 günlük bir gemi seyahati de içeriyor.

Dünyanın Renkleri tarafından az sayıda gezginin misafir edileceği Arjantin-Şili seyahati, başkentler Buenos Aires ve Santiago de Chile bölgelerinin yanı sıra, bu iki ülkenin paylaştığı Patagonya, Ateş Toprakları, And Dağları ve Pasifik kıyısını da gezme imkanı sağlıyor. Gezi, Yeni Dünya ve Avrupa etkilerinin bir karışımını sunan Güney Amerika'nın en büyüleyici başkenti Buenos Aires'ten başlıyor. Gezginler burada, şehrin en iyi ve tarihi tango mekanlarından birinde tango gösterisi izleme fırsatı da bulacaklar.

Seyahatin devamında Patagonya'nın güneyine doğru ilerledikçe doğa, tüyler ürpertici ıssızlığıyla, büyülü manzaralar sunacak. Masmavi suları ile Argentino Gölü, görkemli Perito Moreno buzulu ve Ushuaia kenti, özgürlük ve heyecan tutkunu gezginlere unutulmaz deneyimler yaşatacak. Buradan başlayan ve üç gün sürecek olan gemi yolculuğu ise, bu seyahati cazip kılan unsurlardan biri. Gemi yolculuğunda efsanevi Horn Burnu, penguen ve fok kolonileri ile doğal ormanlarının yanı sıra, buzulları ve Macellan Boğazı'yla ateş toprakları keşfedilecek...

Seyahatin son durağı ise, And Dağları ile Pasifik Okyanusu kıyıları arasında sıkışmış, ancak binlerce kilometre uzunluğunda bir kıyı şeridine sahip, dünyanın en uzun ülkesi Şili olacak. Hayranlık uyandıran bu ülkenin fiyordları, gölleri ve vadilerinin yanı sıra, bir vahanın ortasında, şarapçılığıyla tanınmış Santiago kenti de ziyaret edilecek. Seyahat programında ayrıca, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Valparaiso da yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arjantin & Şili: Patagonya, Ateş Toprakları, And Dağları, Pasifik Kıyıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement