Arka Sokaklar'ın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Arka Sokaklar'ın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Geçtiğimiz akşam yeni sezona başlayan Arka Sokaklar dizisi, ekrana gelen son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kitledi. Sevilen dizinin 487. bölümünün fragmanı da yayınlandı.

15.09.2018 16:47  Güncelleme: 16:52

Cuma akşamları izleyiciyle buluşacak olan , dünkü bölümüyle yine zirvede yer aldı. İzleyiciler son bölümünün ardından 487'inci bölümün fragmanını sorgulamaya başladı. Dizinin 487'inci bölüm fragmanı da yayınlanmaya başladı.

ARKA SOKAKLARIN EN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bahar'ın kuzeni İstanbul'a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar'da kalacaktır. Bahar, Çiçek'i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin'in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar'ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin'in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin'in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

Arka Sokaklar\'ın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Güncel Arka Sokaklar'ın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement